איתור פרופילים פיקטיביים וגניבת זהות ברשתות חברתיות
האנונימיות של הרשתות החברתיות מציעה מקום מסתור נוח למשמיצים ומפיצי לשון הרע. קל מאוד להתחזות, לגנוב זהות ולפגוע קשות באישים ועסקים. בהרבה מקרים, הקורבנות חסרי אונים נוכח נזקי המוניטין הכבדים הנגרמים להם.
סט כלים חקירתיים מאפשר לנו לחשוף משמיצים ומתחזים ברשתות החברתיות, ולספק חוות דעת מומחה סייבר ומחשבים לבית המשפט או למשטרת ישראל. כך, תוכלו להגן על הזהות שלכם, על המוניטין ועל השם הטוב שלכם או של העסק שלכם.
איתור מפרי זכויות יוצרים, גניבת זהות ולשון הרע
הקניין הרוחני של אדם או חברה חשוף בפני קהלים רחבים. האמצעים הדיגיטליים הקיימים היום אצל כל אדם ממוצע מאפשרים העתקה וגניבה של תכנים בהם הושקעו משאבים רבים – ללא קרדיט או מתן תמורה הולמת לשימוש במידע. תמונות, טקסטים, מוזיקה וסרטונים ועוד מגוון תכנים רחב מועתקים ומופצים ללא בקשת רשות, ומבלי שהיוצר זוכה לפיצוי על השקעתו ביצירתם.
לנו בפורס מאז'ור יש כלים ייחודיים וניסיון רב, המאפשרים לנו להתחקות אחרי מי שגוזל קניין רוחני – גם במקרים בהם נעשה שימוש בזהויות בדויות, אתרי אינטרנט אנונימיים, דף פיקטיבי בפייסבוק, פרופיל פיקטיבי באינסטגרם וכדומה. בעזרת הראיות שנאסוףף ניתן יהיה במקרים רבים להביא להסרת המידע (פעולה אשר מומלץ שלא לבצע בטרם נאספו כל הראיות המעידות על זהות מפעיל הפרופיל הפיקטיבי או אתר האינטרנט מפר זכויות היוצרים) ולהביא לדין את אלה שעשו בו שימוש לא מורשה.